Alarko Carrier, Fark Yaratan Standıyla ISK-Sodex 2016 Fuarı’ndaydı

Alarko Carrier, 4-7 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) düzenlenen ISK-Sodex 2016 Fuarı’na katıldı. Şirketin son teknolojiyle geliştirilen, üretimden kullanım sürecine kadar tüm aşamalarda doğal kaynakları en az tüketecek ve çevreye en az zarar verecek şekilde tasarlanan ısıtma, soğutma, su basınçlandırma ve otomasyon ürünleri katılımcıların beğenisine sunuldu.

Sektördeki son trendleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen profesyonellerin buluştuğu fuarda, Alarko Carrier’ın standında sergilediği, küresel iklim deği- şikliğine dikkat çeken graffiti çalışmaları, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. “ISK-Sodex 2016 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı”yla ilgili bilgi veren Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, “Sektörün en önemli buluşması kabul edilen ISK-Sodex’e bir kez daha katılmaktan mutluluk duyduk. Fuarda; binalar için akıllı çözümler, yoğuşmalı kazan ve kombiler, duvar tipi klimalar, VRF klima sistemleri, sirkülasyon pompaları, yüksek sıcaklık ısı pompaları ve kompresörlü soğutma grupları ürünlerimizle yer aldık. Son teknolojiyle geliştirilen doğa dostu ürünlerimizle, Alarko Carrier’ın yetkinliğini yerli ve yabancı katılımcılara aktardık. Her yıl olduğu gibi bu sene de standımızı farklılaştırarak, günümüzün önemli konularından küresel iklim değişikliğine dikkat çekecek bir tasarım hedefledik.” dedi.

Alarko Carrier, Fark Yaratan Standıyla ISK-Sodex 2016 Fuarı’ndaydı