Alarko Carrier’ın Başarılı İhracat Performansı, İSİB Tarafından Ödüllendirildi

Alarko Carrier, 2016 yılında gerçekleştirdiği başarılı ihracat faaliyetleriyle, İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen “En Çok Ülkeye Klima Santralı İhracatı Yapan Firma” ve “En Çok Ülkeye İhracat Yapan Firma” dallarında bir kez daha ödüle layık görüldü.
Ankara’da, çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, Alarko Carrier, “En Çok Klima Santralı İhracatı Yapan Firma” kategorisinde 2015 yılının ardından 2016 yılında da 1’inciliği alırken, “En Çok Ülkeye İhracat Yapan Firma” kategorisinde ise 3’üncü oldu.
Ödülleri İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Poyraz’dan alan Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin konuyla ilgili olarak “iklimlendirme sektöründeki yarım asırdan uzun tecrübeleri ve Carrier kalitesiyle üretim yaptıklarını, Türkiye dışındaki coğrafyalarda da en çok tercih edilen markalardan biri olduklarını” söyledi.
Şahin “Çok farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek özelliklere sahip, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile, Alarko Carrier’ın yurtdışındaki projeler için özellikle tercih edildiğini ekleyip, referansları arasında Kremlin Sarayı, Monako Yat Limanı, Dubai Havaalanı gibi pek çok sembol projenin yer aldığını belirtti.
Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin konuşmasının sonunda “Türkiye’nin lider iklimlendirme üreticilerinden biri olarak ülke ekonomisine katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz bu başarıda özveriyle emek veren ekibimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Alarko Carrier’ın Başarılı İhracat Performansı, İSİB Tarafından Ödüllendirildi